NVBH FMBB Selectie (2)


13 november 2022

Vandaag hebben Jacqueline & Brittanie, Margot & Bliska & Beau Noir en Peter & Siyah deelgenomen aan de 2e selectiewedstrijd voor het FMBB 2023 in Roemenië. De NVBH is de organisator van deze selectie. De wedstrijd van vandaag is gelopen op kunstgras in bij de hal van Wendy Willemse in Hoogerheide.

Zoals je kunt zien hebben Margot (met Bliska) en Peter in de prijzen gelopen. Margot op de Jumping (1e) en Peter op het 2e vast parcours (2e); op het 1e VP wisten ze een fraaie 3e plek te lopen, maar dat was geen prijs. Jacqueline wist een fraaie 4e plaats te scoren op het 1e vast parcours, maar viel daarmee buiten de prijzen. De filmpjes én uitslagen van vandaag kun je vinden onder deze link.

In het tussenklassement staat Bliska op een 2e plaats, Siyah op de 4e plek, Beau Noir op de 6e plek en Brittanie op een 1e plek. De plekken 1 tot en met 8 kwalificeren zich. De volledige uitslagen en tussenstanden vind je HIER.
Op 10 december wordt in de manege van Rij- en Ponyvereniging Sint-Jacobus in Den Dungen de 3e en laatste selectiedag gelopen.

Margot en Peter


Maak jouw eigen website met JouwWeb